top of page

REKRY

 

Etsimme tiimiimme KOKKIA.

Gastropub Betony on kolmen intohimoisen yrittäjän luoma kokonaisuus. Olemme rakkaudesta lajiin rakentaneet rennon olohuonekonseptin, jossa helposti viettää aikaa arjen kiireiden keskellä ja rentoutuu ystävien, hyvän juoman ja ruuan seurassa.​ Keskitymme erityisesti laadukkaisiin ja aitoihin raaka-aineisiin, joissa modernisuus ja pubiruoka kohtaavat. Omasta keittiöstä, aina itse tehtynä.

 

Betony on tunnettu kaikkien kouvolalaisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana. Ravintolassa vallitsee aina rento ja iloinen ilmapiiri, hyvä fiilis tarttuu heti astuttuasi ovesta sisään ja herkullinen ruoka tuoksuu nenään. Gastropub omaa erinomaisen valikoiman erikoistuotteita, sekä innovatiivisen keittiön, jossa kaikki valmistetaan itse alusta loppuun. Hyvän ruoan ja juoman kruunaa ystävällinen ja aito palvelu.

Kokkina sinulla pysyy instrumentit käsissä ja pärjäät itseohjautuvasti keittiössä. Tekemisessäsi näkyy aito innostus ja kiinnostus työhösi, paikallisuuteen ja laatuun. Ymmärrät keittiökokonaisuuden hallinnan esivalmisteluista omavalvontaan. 

Olet etsimämme tyyppi, jos

  • Sinulta löytyy osaamista à la carte -keittiössä

  • Haluat kehittää innovatiivista keittiötä, seuraat alan uusia tuulahduksia ja pyrit jatkuvasti itsekin kehittymään työssäsi

  • Et pelästy kiirettä, ja tulet rohkeasti osaksi rempseää tiimiä

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Kouvolan ravintolaelämään, ja kehityskeskeisen työpaikan hyvällä jengillä varustettuna. Työ on vakinaistuva ja kokoaikainen, aloitus sopimuksen mukaan. 

 

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta lisää!

 

Hae mukaan joukkoomme, rakkaudesta ruokaan ja juomaan, lähettämällä meille vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen: info@betony.fi

 

Hakuaika päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä. – Työsuhde alkaa heti oikeain henkilön löydyttyä.

bottom of page